Gras kopen in Budel – Maarheeze

U vraagt zich vast een af hoe het zit met kunstgras kopen in Budel – Maarheeze? Waar moet ik op letten?Wat zijn de verschillen? Wat zijn de voor – nadelen van kunstgras kopen?

Kom langs en overtuig u zelf in onze showtuin van 500m2 met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgras met 10 jaar garantie, zonder instooing van kwartzand.

Er zijn twee varianten van kunstgras. Ingestrooid met kwartzand en kunstgras zonder kwartzand met een stevige krul die ervoor zorgt dat de spriet rechtovereind blijft staan. De nieuwe generatie kunstgras is zonder kwartzand.  Bij kunstgras ingestrooid met kwartzand wordt het kunstgras wanneer het gelegd is ingeborsteld met kwartzand (+/- 12kg per M2), Nadelig bijkomstigheid is dat je voeding geeft en dat gemengd met water kan het zaadje zich ontkiemen en ontstaat er onkruid. Het kwartzand zal na verhoop van tijd inklinken op de backing, zodat het niet meer goed kan draineren, oftewel het water kan niet meer weg. Het is daarom aan te raden dat eens in de 3 jaar het kwartzand machinaal moet laten reinigen. Bij kunstgras zonder instooing van kwartzand is een speciaal gekroesd garen geweven, de krul in combinatie met een gevormde c- w – y – 0 –  spine shape spriet. Deze zorgt er namelijk voor dat de sprietjes overeind blijven staan. Een gevromde spriet geeft een nog betere ondersteuning, denk aan uw spelende kinderen of huisdier. Als extra bijkomstigheid is het ook nog eens heerlijk zacht en kinderen vinden het geweldig.

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project