Kunstgras Beek en Donk – kopen – aanleggen

Kunstgras van top kwaliteit kopen of aanleggen in Beek en Donk. Wij heten u van harte welkom bij Otterdijk kunstgras. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in kunstgras voor particulier en hovenier en een horen bij de eerste kunstgras bedrijven in Noord – Brabant. Het is de moeite waard om langs te komen in Someren 12 km van Helmond vandaan. Wij hebben meer dan 30 soorten AA getufd kunstgras, niet van echt te onderscheiden tegen zeer scherpe prijzen. In onze showtuin van 500 m2 treft u diverse soorten kunstgras aan met diverse groen tinten met mosdraad, in diverse poolhoogtes. Kunstgrasmatten van 4m x 2m zijn te zien in onze kunstgras tuin, zonder instrooing van kwartzand. Onze ervaring is zoeken naar een goede opbouw van spriet en krul combinatie, van polyethyleen met polypropyleen, waaraan geen toevoeging van kwartzand aan te pas komt voor in uw tuin. Ingestrooide kunstgras zijn nadelig omdat er onkruid in kan groeien.  Laat u goed adviseren en ga voorbereid aan de slag. Aan gekleurd kunstgras heeft Otterdijk kunstgras een groot assortiment, daarmee creëer je een unieke sfeer. Kom langs om onze showtuin te bezichtigen, en ervaar zelf waar Otterdijk kunstgras  voor staat, vakkundigheid, service en persoonlijke aandacht. Wij gaan alleen voor topkwaliteit kunstgras met 10 jaar garantie op UV bestendigheid en het loslaten van sprieten.  Ook voor uw voetbalveld, golf putting green of hockeyveld hebben we alle vakkennis in huis. Het kunstgras is duurzaam, milieuvriendelijk, weerbestendig, lood en cadmium vrij, verantwoord kunstgras voor mens en dier wat geproduceerd wordt in Nederland.

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project