Kunstgras kopen in Budel – Maarheeze – Weert

Wat zijn de belangrijkste factoren als u kunstgras gaat kopen, aanleggen in Budel – Maarheeze – Weert. Een goed drainerend en stabiele ondergrond. De leg – vleug richting van kunstgras, dit kan een linker of rechter vleug zijn. Goede opbouw van spriet en krul combinatie, zodat uw kunstgras niet ingestrooid hoeft te worden met zand. Otterdijk kunstgras biedt keuze uit synthetische producten in groen – en gekleurd kunstgras waarbij de combinatie van poolhoogte en dichtheid zich telkens voor een specifieke doelstelling leent en onder meer de look & feel bepaalt. Wij leveren uitsluitend hoogwaardig AA getuft kunstgras wat in Nederland is geproduceerd. Bij Otterdijk kunstgras heeft u keuze uit meer dan 30 verschillende exclusieve & natuurlijke kunstgrassen van topkwaliteit met 10 jaar garantie in speel kunstgrassen tot sport kunstgrassen tegen zeer scherpe prijzen en maken alleen gebruik van professionele materialen. Otterdijk kunstgras is een koploper op de markt in kunstgras sinds 2008. Kunstgras het fel groene turftapijt is verleden tijd. Laat u inspireren en adviseren in onze showtuin van 500m2 in Someren. Otterdijk kunstgras biedt u duurzaam, multifunctioneel, zeer onderhoudsvriendelijk, kind – en diervriendelijk kunstgras voor sport kunstgrassen, spel kunstgrassen, tuin kunstgrassen tot aan speel kunstgrassen.

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project