Kunstgras kopen in Heeze

Kunstgras kopen in Heeze, waar het gras altijd groener kan. Bent u zoekende naar kunstgrasmatten kopen of kunstgrasmatten in combinatie met een goed drainerend ondergrond aanbrengen en aanleggen van kunstgras en dat op slecht 12.2 km afstand van Heeze, kom dan naar Someren. Otterdijk kunstgras is een vakkundig bedrijf, die goede service biedt en eerlijke adviezen geeft, Otterdijk kunstgras in Someren heeft als voordeel dat ze een kunstgras showtuin hebben van maar liefst 500 m2. Hier treft u meer dan 30 soorten, kunstgras met mosdraad in diverse groen tinten van diverse poolhoogte, waaronder ook een groot assortiment gekleurd kunstgras. Heeft u een tuinontwerp, omdat u het kunstgras zelf wil aanleggen, kijk voor meer tips op https://www.otterdijkkunstgras.nl/aanleggen-van-kunstgras/ of kunstgras wil laten uitvoeren door uw hovenier, ook dit is mogelijk bij Otterdijk kunstgras. Het is verstandig om de tijd te nemen, want bij Otterdijk kunstgras staat u zeker niet binnen 5 minuten weer op straat. Ook hebben wij een showtuin in Heeze – Leende, op het bedrijven terrein Verrassend Veel, voor de ingang van Celeste tuinmeubelen, aan de doorgaande weg tussen Heeze – Leende, op de Langstraat, deze is wel onbemand, vrij toegankelijk, gratis parkeren, ook geopend op zondag. Met een klein assortiment aan kunstgras, maar voor kunstgras inspiratie de moeite waard.

 

 

 

 

 

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project