Kunstgras matten in Maarheeze

Waar in Maarheeze kunt u kunstgras kopen – aanleggen voor particulieren, bedrijven, scholen, steden en instellingen. Laat u inspireren in onze showtuin van 500m2 groot en bekijk onze portfolio van reeds aangelegde tuinen, zodat u niet voor vragen of verrassingen komt te staan zoals, wat zijn de voor – en nadelen van kunstgras? Hoe leg ik kunstgras aan of kan dit ook vakkundig door jullie bedrijf Otterdijk kunstgras laten gebeuren?  Wat zijn de kosten van kunstgras? Welke maatvoering heeft kunstgras?  Is kunstgras kind – en diervriendelijk? Hoe liggen de kunstgras prijzen? Heeft u ook balkontapijt? Zijn de verschillen tussen grasmatten en kunstgras groot? Hoe zit het met de allergieën, ben ik nu van het niezen af? Is kunstgras staties?  Welke ondergrond is geschikt? Welk zand kan ik gebruiken? Kunstgras onderhoud is onderhoudsarm maar is dit ook wel zo? Is kunstgras ook in gekleurd kunstgras te verkrijgen? Wat doet kunstgras met vorst? Hoe is mos of onkruid te verwijderen in kunstgras? Kan en mag ik een bladblazer, hoge drukreiniger gebruiken? Welk gereedschap is uitermate geschikt voor kunstgras? Is kunstgras gloorbestendig? Wat doet kunstgras met uw spelende kinderen – huisdieren? Wat doet een spiegel met kunstgras? Is kunstgras vrij van cadmium en is het loodvrij? Waar wordt kunstgras geproduceerd? Is er ook kunstgras soorten zonder vulmateriaal? Hoe lang gaat kunstgras mee? Wat doet de zon met kunstgras? Is kunstgras brandveilig – brandvertragend? Impregneren jullie ook kunstgras voor beurzen, feesten, theaters, tentoonstellingen, evenementen enz.? Allemaal vragen waar wij u vakkundig antwoordt op kunnen geven, omdat wij jarenlang koploper zijn op het gebied van kunstgras. Otterdijk kunstgras levert ook kunstgras aan hoveniers door heel Nederland, waaronder ook in Noord-Brabant en Limburg. Kunstgras kan aangelegd worden voor in uw voor – achter tuin, balkon, dakterras, speelveldje, jacuzzi, camping,  zwembad, vijver, vakantie woning en golfgreen.

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project