Kunstgras Mierlo

Kunstgras Mierlo. Wie wil er niet een onderhouds vriendelijke kunstgras tuin aangelegd hebben. Of u een particulier, hovenier, bedrijven, gemeente instelling, school, kinderdagverblijf, of stratenmaker bent, bij Otterdijk kunstgras in Someren, bent u op het juiste adres, waar u in de showtuin van 500m2 uitgebreide keuze heeft in meer dan 30 soorten kunstgras, in verschillende prijscategorieën, waaronder speelgras voor spelende kinderen, huisdieren, kunstgras rondom uw zwembad, kunstgras aangebracht op een onderlaag van stabilisatie zand, zandbed van brekerzand, ondergrond van tegels of beton, straatzand, kunstgras drainage, kunstgras in uw voor – achter tuin, gekleurd kunstgras voor binnen of buiten toepassing. Otterdijk kunstgras is vakbekwaam op het gebied van ondergrond, onderdoek geschikt voor onder kunstgras, legrichting kunstgras, specificatie van kunstgras, sprietvorming, grondstoffen die gebruikt worden voor het produceren van kunstgras en toebehoren in huis sinds 2008 en bent u niet binnen 5 minuten weer de deur uit!  Laat u vooraf goed voorlichten over deze mogelijkheden, zodat u de juiste keuze heeft gemaakt. Of ga langs bij een van onze dealers, hoveniers in Mierlo – Geldrop – Helmond – Eindhoven.

 

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project