Kunstgras Nuenen

Otterdijk kunstgras uw specialist voor betaalbaar en duurzaam hoogwaardig kunstgras in Nuenen – Gerwen en omgeving voor particulieren en hoveniers, tegen goede kunstgras prijzen. Ons kunstgras is geschikt voor binnen – buitengebruik en bestand tegen alle weersinvloeden. Otterdijk kunstgras heeft een showtuin van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgras die een spontaan herstellend vermogen hebben, met een gevormde c – w – y – s – spine shape spriet voor een perfecte ondersteuning zonder instrooing van kwartzand of rubbergranulaat. Zo heeft u altijd een mooi grastapijt. Op onze kunstgras soorten heeft u 10 jaar garantie. Otterdijk kunstgras is een vakkundig bedrijf met ruime ervaring en geven eerlijke en goede adviezen. Wij verkopen en leggen kunstgras vakkundig aan, voor uw spelende kinderen –  voor en achter tuin –  kapschuur – daktuin – zwembad – jacuzzi – dierenverblijf – kinderdagverblijven – overkapping – scholen – dakterras. Otterdijk kunstgras heeft al ruim jarenlange kennis en ervaring in huis en staan u graag te woord. Wij verzorgen graag uw ondergrond, van oude graszoden verwijderen, zand aanbrengen en zand afvoeren in containers tot op maat snijden van kunstgras. Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel.  Onze kunstgrassen zijn bestand tegen gloor – hogedrukreiniger – overvloedige regenval – sneeuw – zonlicht – mollen kunnen er niet doorheen – slijtvast materiaal van topkwaliteit. Ook uw dealer voor grote collectie gekleurd kunstgras – lijm – lijmband – lijmtape – tapijtkarren – gecertificeerde drainagematten, onderdoek – rubbergranulaat – rubbermatten – bevestigingshaken.

 

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project