Kunstgras Valkenswaard

Bent u aan het oriënteren, om kunstgras te kopen in omgeving Valkenswaard, wilt u top kwaliteit kunstgras met een natuurlijke uitstraling bekijken en voelen in Valkenswaard, dat kan. Voor elk budget en voor elke toepassing, kom dan langs in Leende bij de Langstraat winkels Verrassend Veel, waar wij een geheel onbemande showtuin hebben, liggend voor Celeste exclusieve tuinmeubelen. Hier heeft u als voordeel dat u gezellig kunt winkelen centraal gelegen in de driehoek Valkenswaard, Helmond, Eindhoven. Ook op zondag. U treft hier diverse soorten kunstgras aan. Wilt u meer uitleg en professionele hulp, kom dan naar onze showtuin in Someren 500 m2. Wij hebben meer dan 30 soorten kunstgras waaronder ook gekleurd kunstgras. Wij hebben jarenlang ervaring sinds 2008 in kunstgras, neem contact op met Otterdijk kunstgras, om te ervaren dat u een weloverwogen keuze heeft kunnen maken, waar u velen jaren plezier aan zult beleven.

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project