Kunstgras Venlo

Kunstgras kopen in Venlo. Welkom bij Otterdijk kunstgras. Wij zitten 20 minuten rijden van Venlo – Blerick vandaan. Het is de moeite waard om langs te komen. Wij hebben meer dan 30 soorten kunstgras niet van echt te onderscheiden tegen zeer scherpe prijzen. In onze showtuin van 500 m2 treft u diverse soorten kunstgras aan met diverse groen tinten met mosdraad, in diverse poolhoogtes van 21 – 26 – 27 – 30 – 32 – 35 –  36 – 37 – 40 en zelfs 46 mm. hoog. Kunstgrasmatten van 4m x 2m zijn te zien in onze kunstgras tuin, zonder instrooing van kwartzand. Onze ervaring is zoeken naar een goede opbouw van spriet en krul combinatie, waaraan geen toevoeging van kwartzand aan te pas komt voor in uw tuin. Ingestrooide kunstgras zijn nadelig omdat er onkruid in kan groeien. Als we zaad, voeding ( zand ) en water hebben, groeit er dus onkruid in de kunstgras matten, bij extreme groei zal dat machinaal verwijderd moeten worden. Ook nadelig is dat het kwartzand zich vast zet in de backing, waardoor het water nauwelijks of niet afgevoerd kan worden. Reinigen bij ingestrooide kunstgrassen is noodzakelijk eens in de tijd. Zeg nou zelf u koopt toch kunstgras om van uw onderhoud af te zijn. Laat u goed adviseren en ga voorbereid aan de slag. Ook voor uw hockeyveld, voetbalveld, golf putting green, hebben we alle vakkennis in huis. Het kunstgras is weerbestendig, duurzaam, milieuvriendelijk, lood en cadmium vrij, verantwoord kunstgras voor mens en dier wat geproduceerd wordt in Nederland. Aan gekleurd kunstgras heeft Otterdijk kunstgras een groot assortiment, daarmee creëer je een unieke sfeer. Wij gaan alleen voor topkwaliteit kunstgras met 10 jaar garantie op UV bestendigheid en het loslaten van sprieten.

 

 

 

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project