Kunstgras Weert

Kunstgras Weert, wij heten u van harte welkom op onze kunstgras site. Graag willen wij ons voorstellen aan u. Wij, Otterdijk kunstgras is een kunstgras leverancier, die op de grens van Noord – Brabant , Limburg ligt, en delen graag onze kunstgras ervaringen. Onze specialisten hebben alle vakkennis in huis, als het gaat om gevormde o, y c, w, s  sprietvorm of voor zeer intensief gebruik de spine shape zonder instrooing van rubbergranulaat en of kwartzand. Wij leggen u haarfijn de verschillen uit tussen ingestrooide kunstgras soorten en de niet ingestrooide kunstgras soorten en of ze AA –  AB zijn getuft en waarom dit zo belangrijk is. Hoe zit het dan met de opbouw van het kunstgras en wat te doen met mijn ondergrond. Is gele grond met weinig of geen leem voldoende of moet er stabilisatie zand, toegepast worden. Waterafvoer, moet er een drainage aangelegd worden. Onderdoek, waar dient dat voor. Allemaal technische vragen die we graag met u bespreken. Kunstgras is een duurzame oplossing voor uw achtertuin, terras, overkapping, kapschuur, zwembad, jacuzzi, spelende kinderen, huisdieren, voortuin, met een heel lange levensduur. U heeft keuze uit meer dan 30 soorten kunstgras waaronder ook een grote collectie in gekleurd kunstgras. Graag nodigen wij u van harte uit om onze kunstgras showtuin van 500 m2 te bezichtigen in Someren. Het op locatie komen met staaltjes kunstgras is mogelijk, maak een afspraak en bespaar tijd, wanneer het u uitkomt.

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project