Voel en bewonder kunstgras in Veldhoven

Voel en bewonder kunstgras in Veldhoven. U zult verbaasd zijn over hoe goedkoop kunstgras kost. Bij Otterdijk kunstgras kunt u terecht voor het verwijderen van bestaand gras, afvoeren van zand en gras, zand leveren, brekerzand, zwart, geel, lava, stabilisatie zand en aanbrengen, drainerend en stabiele zandbed aanleggen, zandbed egaliseren, container plaatsen, naden verlijmen, onderdoek – geodoek aanbrengen op maat,  kunstgras gesneden in alle rondingen en maatvoering, ook voor de particulier en hovenier. Maak uw keuze uit meer dan 30 verschillende exclusieve & natuurlijke kunstgras met mosdraad, speel kunstgras, gekleurd kunstgras van topkwaliteit. Wij maken alleen gebruik van professionele materialen en krachten, voor uw tuin, balkon, overkapping, bedrijf, school of kinderdagverblijf. Otterdijk kunstgras uw adres als het gaat om brandvertragend impregneren van kunstgras denk aan beurzen, feesten, evenementen, theaters, tentoonstellingen enz. Ook kunt u terecht bij Otterdijk kunstgras voor gecertificeerd kunstgras in combinatie met gecertificeerde valdemping in de onderlaag, voor speeltoestellen tot een valhoogte van 300 cm. Projecten van scholen en kinderdagverblijven gelegd door Otterdijk kunstgras in Bakel –  Bladel – Asten – Nederweert – Helmond –  Eindhoven.

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project