Kunstgras

KUNSTGRAS TUIN

De toepassingen van kunstgras zijn oneindig en is steeds meer in opmars. Dit heeft te maken met de ontwikkeling die kunstgras heeft doorgemaakt. Tegenwoordig zijn er kunstgrassen op de markt met een gevormde c – w – y – s spriet of voor zeer intensief gebruik de spine shape zonder instrooing van rubbergranulaat en of kwartzand met een natuurgetrouwe uitstraling en voorzien van een mosdraad in diverse hoogtes verkrijgbaar. Kunstgras is een duurzame oplossing voor uw tuin, met een heel lange levensduur.

KUNSTGRAS OP BALKON OF DAK ( TERRAS )

Als u niet beschikt over een tuin en u wilt u uw balkon of dakterras bekleden met kunstgras omdat u een buitengevoel wilt creëren, ook dan is kunstgras een oplossing. Het is er uitermate geschikt voor. In onze projecten ziet u tal van voorbeelden van zowel groen kunstgras als gekleurd kunstgras. Kunstgras heeft een warme uitstraling voor uw dakterras of balkon.

KUNSTGRAS RONDOM UW ZWEMBAD EN JACUZZI

De natuurgetrouwe uitstraling van de velen kunstgras soorten en de vele voordelen van kunstgras zullen potentiële kopers ongetwijfeld bekoren. Echt gras heeft negatieve effecten van kale plekken gras tot zand in en rondom uw zwembad of jacuzzi. Bij een eerste kennismaking met kunstgras zijn leken steeds aangenaam verrast door de kwaliteit en het gebruiksgemak ervan en bovendien heerlijk zacht en aangenaam voor uw voeten.

Geen zorgen door verkleuring van chloorwater. Otterdijk kunstgras soorten zijn hiertegen bestand.

GEKLEURD KUNSTGRAS

Otterdijk kunstgras heeft tal van mogelijkheden als het om gekeurd kunstgras gaat.. U kunt er een leuk kleed van maken voor onder uw tuinset – loungeset, of als een alternatieve vloerbedekking onder uw overkapping- veranda – kapschuur gebruiken. Het is leverbaar in diverse leuke kleurtjes. Ook kan het gekleurd kunstgras worden toegepast op bijvoorbeeld achterdek boot, beurzen, evenementen, speeltuinen, sportvelden of golfgreens. Maar ook als logo op uw bedrijfsterrein. Otterdijk kunstgras heeft een uitgebreid assortiment van sterk en duurzaam gekleurd kunstgras Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs, bruin, roze, beige, oranje, rood, groen, geel, en blauw gekleurd kunstgras.

Vraagt u zich af of kunstgras geschikt is voor uw toepassing, neem dan contact op met onze kunstgras specialisten, zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project