Scholen & gemeente

Scholen, kinderdagverblijven, gemeenten met kunstgras.

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond. Een goed alternatief hiervoor is gecertificeerd kunstgras op de speelplaats. Zo is het perfect mogelijk om voor scholen, kinderdagverblijven of aan gemeente speeltoestellen de juiste gecertificeerde kunstgras in combinatie met de gecertificeerde valdemping in de onderlagen te voorzien voor toestellen tot een valhoogte van 300 cm.

Otterdijk kunstgras ook uw adres als het gaat om brandvertragend impregneren van kunstgras denk aan beurzen, feesten, evenementen, theaters, tentoonstellingen enz.

Zoekt u iets anders dan gecertificeerd kunstgras dan is gecertificeerd gebonden rubbersnippers de oplossing, klik hier voor de mogelijkheden.

Onderhoud kunstgras op de speelplaats

Openbare plaatsen, en vooral speelplaatsen worden altijd zeer intensief gebruikt. En dit, zeker in combinatie van speel- en sporttoestellen, zal er voor zorgen dat natuurgras dit intensief gebruik niet zal overleven. Kunstgras op de speelplaats een goede economische keuze, onderhoudskosten en manuren worden sterk terug gedrongen aangezien er niet meer gemaaid, bewaterd en bemest moet worden.

Het belangrijkste jaarlijks onderhoud is de controle van het infill (zandvulling) niveau. Een zandgevuld kunstgras is noodzakelijk voor een lange levensduur van het kunstgras op de speelplaats. De vulling zal uw gras niet alleen sterker maken maar zal ook zorgen voor een koelere kunstgrasmat, wat het spelen op het gras alleen maar aangenamer maakt.

Uw kunstgras specialist voor scholen, kinderdagverblijven, gemeenten, steden en instellingen

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project