Tuinbeurs bloem en tuin in Nuenen

Tuinbeurs bloem en tuin in Nuenen van vrijdag 21 juli t/m zondag 30 juli 2017

Indien u het leuk vind om inspiratie, wandelen in bosrijke omgeving, kom dan naar de openlucht evenement, bloem en tuinbeurs in Nuenen. In het bosrijke gebied op landgoed Gulberg vindt dit jaar het 24ste editie plaats van vrijdag 21 juli t/m zondag 30 juli 2017.  Otterdijk kunstgras is jarenlang een vaste standhouder op het gebied van kunstgras. Nieuwste trends, planten, bloemen, demonstraties, tuinontwerpen, tuinmeubels, kunstwerken, tuinhuizen, speeltoestellen,tuinaccessoires, catering, dieren, diverse workshops treft u aan op bloem & tuin te Nuenen. Allen in begaanbare looproutes wat goed toegankelijk is, ook bij regenweer. De looppaden zijn bestrooid met houtschaafsels, waardoor het ook toegankelijk is voor een rolstoel. Met een elektrische rolstoel of scootmobiel is het prima begaanbaar. Een handbewogen rolstoel heeft wel wat hulp nodig. Huisdieren zijn van harte welkom mits ze aangelijnd zijn. Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Kinderen t/m 14 jaar hebben gratis toegang. Volwassenen betalen 12.00 euro. 65- plussers 10.00 euro.  Entree tickets zijn tijdens het tuinevenement te koop bij entreekassa.

 

 

 

 

Uitermate geschikt voor scholen en gemeentes

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk fenomeen. Hiernaast moet er ook rekening gehouden met het val veiligheidsaspect van de ondergrond.

Lees meer

Bekijk onze showtuinen

Uiteraard begrijpen we je zorgen over COVID-19.  De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. In het kader van het COVID-19-virus zijn wij op zaterdag alleen geopend volgens afspraak.

Kom langs voor het bezichtigen van onze grote showtuin in Someren van 500m2. met keuze uit meer dan 30 soorten kunstgrassen. Van mosdraadje tot diverse groentinten en niet te vergeten onze grote collectie in gekleurd kunstgras.

Maak een afspraak!

06 2413 1004
locatie leende

Showtuin

Langstraat 3 5595AA Leende

Vrij te bezichtigen van:
Ma. t/m za. 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur
 

locatie someren

Showtuin 500m2

Molenstraat 38 5711EW Someren

Showtuin te bezoeken op afspraak.
Ook in de avonduren is mogelijk!

Uitgelichte referentie projecten

Kunstgras kopen balkon Geldrop

Hard collor 12 gekleurd kunstgras is te verkrijgen in donker grijs,…

Bekijk project

Kunstgras tuin kunstgras type Baltic Rose 30c

Dit kunstgras type is uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor…

Bekijk project

Kunstgras Type Baltic Rose 36c Weert

Kunstgras type Baltic Rose 36c. zien is kunstgras kopen. Dit…

Bekijk project

Kunstgras gemeente Helmond voetbalveld – pannaveld

Een stevige, drainerende en stabiele ondergrond is een zeer belangrijk…

Bekijk project